Kosteloze rechtsbijstand door een letselschade advocaat

Na een ongeval met letsel in Rotterdam heb je te maken met pijn en beperkingen en kom je terecht in het ziekenhuis. Aangeraden wordt om dan zo spoedig mogelijk contact op te nemen met letselschade advocaat Rotterdam. Waarom? Omdat letselschade advocaat Rotterdam jou kan helpen. De letselschade advocaat Rotterdam zorgt ervoor dat al de kosten die jij hebt moeten maken, zoals bijvoorbeeld medische kosten of reiskosten, volledig worden verhaald op de aansprakelijke tegenpartij. Door de kosten  voor de rechtsbijstand volledig te verhalen op de tegenpartij kan de letselschade advocaat Rotterdam volledig kosteloos voor jou werken.

Een ervaren en deskundige advocaat

Je hebt een ongeval gehad in Rotterdam en je wilt jouw schade verhalen. Aangeraden wordt om dan geen beroep te doen op een van de vele letselschadebureaus die in Rotterdam of omgeving actief zijn. Waarom niet? Omdat bij deze letselschadebureaus doorgaans geen advocaten en soms zelfs geen juristen werken. Dat is mogelijk omdat letselschadespecialist geen beschermd beroep is. Deze letselschadebureaus beschikken dus niet over de benodigde kennis en kunde. Aangeraden wordt om contact op te nemen met een advocaat die is aangesloten bij de specialistenvereniging voor letselschade advocaten. Heb je gekozen voor letselschade advocaat Rotterdam? Dan weet je zeker dat je geholpen wordt door een deskundige en ervaren advocaat, want daar werken alleen maar advocaten die zijn aangesloten bij de LSA. Zij helpen jou graag bij het verhalen van jouw letselschade.

Fietsers hebben altijd recht op een schadevergoeding

Ben je als fietser aangereden? Als je als fietser aangereden bent door een scooter of auto heb je altijd recht op een schadevergoeding. Heb je zelf een verkeersfout gemaakt? Ook dan heb je recht op een schadevergoeding. Een fietser die is aangereden heeft dus altijd recht op een schadevergoeding. Fietsers zijn kwetsbare verkeerdeelnemers. Daarom is vastgelegd in de wet dat de letselschade van een fietser die is aangereden altijd wordt vergoed door de letselschade verzekeraar. Helaas woerden er ieder jaar veel fietsers aangereden. Dat kan gebeuren tussen een motorvoertuig of een scooter of tussen fietsen onderling. Was je betrokken bij een fietsongeluk en heb je schade als gevolg van letsel? Dan heb je dus recht op vergoeding van die letselschade.

Het verhalen van de schade na een fietsongeluk

Ben je als fietser aangereden? Natuurlijk wil je dan weten wie je moet aanspreken voor de schade die je hebt geleden. Ook wil je weten hoe je dat moet doen. Een letselschade advocaat Rotterdam weet dan precies wat hij moet doen. Hij dient jouw schadeclaim in. Vervolgens handelt hij de schadeclaim voortvarend af. Ben je aangereden? Dan moet je bewijzen dat jou een ongeluk is overkomen. Het is daarom belangrijk om namen en contactgegevens van getuigen te noteren. 

 

 

Geef een reactie