clothes

Eens wat andere herenkleding

Shoppen, voor de éen een grote hobby en voor de andere een ware nachtmerrie. Vooral vrouwen vinden shoppen leuk, toch zijn er tegenwoordig heel veel mannen die het geweldig vinden om heel veel kledingwinkels door te banjeren. Helaas behoor ik tot de nachtmerrie categorie, ik heb er echt een bloed hekel aan. Wat ik het meeste haat? Ik ben nog geen seconde binnen in een winkel of er wordt mij al gevraagd of zij mij ergens mee kunnen helpen. Jongens, ik heb nog niet eens even kunnen kijken of er wat voor mij tussen zit!

 

 

Toch kleding nodig

Toch kwam ik laatst tot de conclusie dat ik echt wel kleding nodig had. Herenkleding winkels zijn dus de winkels die je niet eens even rond laten kijken, ik besloot die winkels echt niet meer in te willen. Het was dus ook een makkelijke keuze om eens online te kijken naar herenkleding, wat het aanbod is. Ik kon ervoor kiezen om op de websites te kijken van de kledingwinkels waar ik normaal mijn kleding zou kopen, echter was ik wel een beetje uitgekeken op grote bedrijven. De kleding kwaliteit vind ik namelijk niet om er een boek over te schrijven, veel is hetzelfde. Voor mannen is er altijd een basic assortiment, shirtjes en broeken. Daar heb ik wel genoeg van inmiddels, ik heb nette broeken en overhemden nodig. Online kwam ik bij een online webshop erg leuke kleding tegen. Gelukkig waren de maten duidelijk aan gegeven, ik heb geen zin om alles weer terug te moeten sturen. De maten werden zelfs aangegeven met de centimeters, het was dus een kwestie van opmeten en bestellen. Ik had 3 broeken en 7 overhemden gevonden die mij wel erg leuk leken.

 

 

Eens wat anders dan dat iedereen draagt

Het viel mij vooral online op dat je andere kleding kan vinden dan in de normale kledingwinkels. Je hebt andere printjes, andere modellen. Daardoor krijg ik zelf al snel het idee dat het luxer oogt. Alsof het een exclusief merk is, dat idee. De herenkleding die ik online had besteld was van zeer goede kwaliteit. Bij ieder overhemd zaten nog reserveknoopjes. De broeken zijn van een dikkere stof dan ik gewend ben, dit was voor mij zeker een plus punt. Nu zijn de centjes weer even op, wanneer er sale is wil ik zeker weer meer kleding via die online shop bestellen. Het kost wel wat maar je doet er veel langer mee. Onder aan de streep ben je dus zeker goedkoper uit!

Geef een reactie