Een elektrische moederfiets, de keuze voor jouw reis?

Elektrische fietsen schijnen de trend tegenwoordig te zijn, waarom zou een elektrische moederfiets  ook de juiste keuze voor jouw zijn? Om te beginnen zijn ze speciaal ontworpen voor kinderen en zijn e bikes met een extra stevigheid en zitje niet alleen meer voor de liefhebbers, daarentegen wel voor degene ontworpen die het nodig hebben. In dit artikel gaan we in erop in waarom een elektrische fiets dé must have is tegenwoordig.

De voordelen van een elektrische moederfiets 

Een elektrische moederfiets biedt vele voordelen, maar dan met nog meer ruimte. Een voorzitje is makkelijk naar voren te verplaatsen, hierdoor fiets je makkelijker en veiliger naar je bestemming. Je zal misschien denken dat het gezellig is met je kinderen op de fiets? Helaas is vaak het tegendeel waar bij fietsen, door het extra gewicht fiets je al snel een stuk zwaarder en ben je daardoor minder wendbaar. Het trappen kost je vele malen meer kracht en energie dan als je tegenwind biedt. Een elektrische moederfiets heeft dus meer voordelen dan je denkt. De geometrie is afgestemd op dit gewicht en zorgt dat je net zo zorgeloos en gemakkelijk jezelf verplaatst van de ene locatie naar de volgende. De fietsen zijn speciaal ontworpen voor moeders of vaders samen met hun kinderen. Er is specifieke detail gestoken in comfort en veiligheid, zowel voor de moeder en vader als het kind. Er is sprake van een extra sterk frame, stevige spaken, extra stevige banden en een ruime instap. Hierdoor ben je verzekerd van de extra stevigheid met een e bike en een duwtje voor de kracht, wat wens je nog meer?

Accessoires

Over accessoires hoef je je ook niet druk te maken, hier is bij het ontwerp rekening mee gehouden. Om te zorgen dat je je kinderen makkelijk kan vervoeren is de optie tot een kinderzitje. Daarnaast krijg je de beste lage instap, extra ruimte tussen zadel en stuur, stuurslot, een breder stuur, jasbeschermer, dubbele standaard en een achterdrager die dat kinderzitje makkelijk kan dragen. Met de meeste elektrische moederfietsen heb je een extra versnelling, waardoor je geen last hebt van het extra gewicht en makkelijk kan wegfietsen. Hierdoor zijn zware boodschappen en kinderen die voor extra gewicht zorgen geen probleem. Op deze manier hoef je niet in te leveren op het gemak van een fietstochtje, of dit nou voor de lol is of voor het vervoeren van boodschappen of kids. Je kan meestal vaak zelfs een extra voorzitje plaatsen, omdat hier specifiek plaats voor is gemaakt.

Geef een reactie