water

Dubbeldate op vakantie?

Als er een plek is waar je naartoe moet voor een romantische vakantie dan weten we het wel. Een vakantie naar Bali is voor koppels echt even tijd doorbrengen in een droom. Hoewel er misschien niet zo veel te doen is in Bali, is het wel de perfecte plek om  dichter tot jezelf en je partner te komen. De foto’s die je voorbij ziet komen van koppels die er zijn geweest, zijn om jaloers van te worden. In deze blog lees je hoe je een dubbeldate met vrienden tot een groot succes kunt maken in Bali. Ben jij klaar om de tijd van je leven te beleven samen met je wederhelft?

Dubbeldaten in het algemeen

Als je samen met een ander koppel iets gaat doen is het belangrijk dat het klikt. Je moet een sterke band met elkaar hebben om niet gillend gek te worden. Kies er voor om bij een dubbeldate voor meerdere dagen mensen mee te nemen die je echt mag. De beste vriend van je partner (die je zelf ook erg mag) en zijn vriendin of je eigen beste vrienden. Het is zonde als je vakantie niet leuk is door de mensen waar je mee bent. Bedenk samen met je partner ruim van tevoren wie je precies wilt meenemen.

Momenten samen

Bij rondreizen Bali met je partner is het belangrijk dat je lekker kunt genieten. Lekker genieten van elkaar is het allerbelangrijkst. Vooral als het de eerste keer is dat je dagenlang samen bent is het belangrijk om tijdens rondreizen Bali tijd te maken om te praten. Vaak hoor je mensen zeggen dat een vakantie echt laat zien hoe  sterk de relatie op dat moment is. Voor de eerste keer samen op vakantie gaan naar zo een locatie met vrienden erbij is niet slim om te doen.

Boek luxe

Rondreizen  in Bali is iets wat je absoluut gedaan moet hebben, maar overnachten in een van de luxe accommodaties aan het water hoort er ook echt bij. Foto’s maken alsof ze van een reiswebsite komen en samen genieten van comfort is onbetaalbaar (maar tijdens zo een vakantie niet). Boek zodra je de kans hebt een heerlijke vakantie naar et prachtige Bali en vergeet je vrienden niet mee te vragen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Besteedt alleen wel genoeg tijd zonder je vrienden erbij zodat jij en je partner ook met zijn tweeën kunnen genieten. Wanneer vertrekken jullie naar deze prachtige plek?

Geef een reactie